Home

De praktijk gesloten:
Met grote dankbaarheid dit mooie werk 16 jaar te hebben mogen doen en voor het door U in mij gestelde vertrouwen, heb ik de praktijk per 1 januari 2011 gesloten en kan ik U dus niet meer van dienst zijn.

Wens U alle denkbare geluk toe!

Tekenen en schrijven:
Hoera! Mijn eerste kinder-voorlees-prentenboek is af! Elke week haal ik mijn kleinzoon van de peuterspeelzaal en dan hebben we veel plezier samen. Dát heb ik in potloodtekeningen (zwart-wit) en met begeleidende teksten vastgelegd. Denk dat véle opa’s en oma’s én kinderen zich erin zullen herkennen. Heb al heel wat complimentjes gekregen, waar ik natuurlijk blij mee ben.

boekvoorkant

Er is er een volgend boek kinder-prentenboek in voorbereiding. Het zal gaan over een meisje dat kan vliegen, toveren en zwaardvechten:

karijn en vrienden (1)

Stemmenwerk:
Nu ik, door de sluiting van de praktijk, dus over wat meer tijd beschik is er, naast het tekenen en schrijven, ook ruimte voor  het doen van stemacteerwerk.
Deed jaren nasynchronisatie-werk als stemacteur voor speel en tekenfilms, de meest uiteenlopende stemmen in tv-serie’s als; de Berenbios 24 delen (AVRO), Sinbad de zeeman 36 en de freggels 24 delen (KRO), bij chanowski. Ducktails van disney 24 delen en zoobelizoo voor de (VARA) bij Meta-sound, Alfred J. Kwak voor Herman van Veen. Er waren hoorspelen voor de VARA, plaat en cassette producties.: o.a. ‘Stop en Stap verhalen’, ‘suske en wiske’, ‘Lucky luke’. Maar óók radio en tv commercials zoals; Satino, spaans verkeersbureau,  Zanussi, Mister edet (3 jaar), Rabobank,Vuurwerkcampagne (sire), FBTO (in beeld) en sprak (buiten beeld) radio en tv-commercials in, recent 4 tv commercials voor duyvis, Kidsweek enz.
Dat alles heeft mij naast veel ‘ervaring’ natuurlijk ook een breed palet aan mogelijkheden opgeleverd, waar ik als stemacteur uit kan putten.
Heeft U hiervoor belangstelling? Klik dan hier voor contactgegevens.