MotivAider

De MotivAider is een opmerkelijk eenvoudig apparaatje dat je in staat stelt om gewenste veranderingen in je eigen gedrag of gewoonten te bewerkstelligen. De MotivAider maakt gebruik van trilsignalen om je gefocused te houden op de veranderingen die je wilt bereiken tot deze een gewoonte zijn geworden.

Maar met name ook voor het gebruik bij Mindfulness, Meditatiegroepen en diverse trainingen is de MotivAider een uitstekend en eenvoudig stukje gereedschap voor timing.

Steve Levinson, de uitvinder van de MotivAider. Klik op de foto voor meer informatie over hem.

De MotivAider is ontworpen door Dr. Steve Levinson (foto), oprichter van Behavioral Dynamics, Inc., USA. De MotivAider geeft een trilsignaal om iets te doen of te denken, telkens als deze trilt.

Je kunt bijvoorbeeld een affirmatie inzetten voor een specifiek doel of verandering. De MotivAider is op ’n bepaalde tijdsinterval in te stellen. Hij geeft dan bijvoorbeeld elke 15 minuten een kort trilsignaal, stelt zichzelf opnieuw in op de volgende 15 minuten en geeft dan weer het korte trilsignaal en zo verder. Het trilsignaal is door niemand te horen, alleen door jezelf te voelen en je kunt de MotivAider met de clip aan je broek(riem) of kleding bevestigen. Zonder clip past de MotivAider in iedere broekzak.

Het apparaatje meet slechts 6x6x1,8 cm. Het bedieningsgemak en de eenvoud is fantastisch. Door herhaling van de boodschap met de MotivAider als geheugensteuntje kun je jezelf op ’n dag een enorme hoeveelheid krachtige boodschappen geven.

WAARMEE KAN DE MOTIVAIDER JE HELPEN ?

De MotivAider kan je o.a. helpen bij:
– Meditatie
– Mindfulness
– Trainingsdoeleinden, bijvoorbeeld (repeterende) tijdmeting.
– Gewoonteverandering
– Gedragsverandering
– Affirmaties
– Stress-reductie
– Ankeren positieve stemmingen
– Herinnering terugkerende oefeningen (fysiotherapie)
– Voor een uitgebreider overzicht (Engels), klik hier.

Direct bestellen? Klik hier.

Copyright: Stef de Beurs.  Bijgewerkt per: 25 november 2021